Sport blessure…

Zoals jullie misschien weten zwom ik 2 x per week. Maar ik dacht laat ik ook nog extra arm oefeningen doen om mijn spieren soepel te houden! Ruim 25 jaar niet echt gesport en ik dacht ik ga er echt tegenaan. Resultaat dat ik al ruim 2 weken met een schouder zit die overbelast en vast zit! Way to go! Ben ook zo muts! Als ik het nu alleen bij het zwemmen had gehouden was er misschien niets aan de hand geweest! Gaat gelukkig stukken beter. Maar om een lang verhaal kort te maken , mijn kids helpen mij goed met tillen, opbergen van de boodschappen etc.

En gisteren vond ik dit briefje bij de thee. Smelt je toch van! πŸ’—πŸ’— ps. Ik geef het zwemmen zeker niet op maar ik denk dat het nog wel 2 weken duurt dat ik de ( school)slag kan maken! πŸ™‚

Fijne dag iedereen!

One thought on “Sport blessure…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s