Toch de griep…

Het kon ook niet anders, ik heb de griep!

Een aantal dagen geleden was mijn dochter al met griep thuis, gister mijn zoon. En nu zet het echt door! Ik dacht gisteren dat ik er met een sisser van afkwam. Maar dan ken je de griep nog niet! En bam daar was hij dan vandaag! Zo ontzettend balen omdat ik vandaag mee zou gaan om een trouwjurk voor mijn schoonzus uit te kiezen…pffff dubbel balen! http://www.juffrouwgans.nl foto is van pinterest(tez2imprez.nl)

2 thoughts on “Toch de griep…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s