December drukte..

Eind november begint de trein van drukte en feestjes al te rijden en die stopt op 2 januari. Dat geldt voor iedereen maar in deze periode: lees maand) hebben we buiten de sint en kerst en oud/nieuw nog 6 verjaardagen en de trouwdag van mijn schoonouders. Best een beetje druk! Heel leuk maar druk. En ik denk dat mijn dochter dat had opgemerkt. Ik werd net naar haar slaapkamer gebracht met een kopje thee, e-reader, roze koeken en een lekker dekentje. De kamer was voor mij gereserveerd om een uurtje te ontspannen!!( zie foto) Echt te lief!! Xxx En hier zit ik dan lekker even niets en niemand om me heen.Heerlijk! Fijne zondag iedereen.

http://www.juffrouwgans.nl

One thought on “December drukte..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s