Van meisjeskamer naar tienerkamer..

Mijn dochter wordt 11 jaar en wil graag een ‘nieuwe’ slaapkamer. Al het roze moet eruit en het moet stoer maar ook lief worden. We zijn in de herfstvakantie aan de slag gegaan en hebben 2 vuilniszakken afgevoerd naar de kringloopwinkel en 3 vuilniszakken naar het vuil. Dat ruimde lekker op.


Stof gekocht bij de Kwantum ( 5 euro per meter 100% katoen) en deze lampenkap mee bekleed. Daarna de poef. Mijn dochter heeft een mintkleurige lamp gekocht van haar eigen geld.( Kwantum 16 euro) .


Gisteren hebben we een nieuw dekbedovertrek (Action 7,95 euro 100% katoen) gekocht.


En ik heb er nog één stiekem gekocht voor de sint. ( ook Action dezelfde prijs als de andere)


En met nog een paar kleine veranderingen zijn we toch nog ver gekomen. Op zolder stonden nog 2 kaartenrekken. Zoete kaarten erin en het ziet anders uit. Geldt ook voor de klok. Hangt er al jaren maar met mintgroene pompoms ziet er net toch weer anders uit!


En afgelopen dinsdag heb ik , bij naailes, een kussenhoes gemaakt met mintkleurige rits . ( ik vind die ritsen altijd een ding maar okay het is gelukt 🙂 ( stof Kwantum 5 euro per meter)

 

Al met al hebben we met weinig geld al een metamafose op gang gezet. Belangrijk detail moet nog gedaan worden: muur mintgroen verven …maar dat laat ik aan haar vader over. Ik neem altijd nog een stuk plafond mee. (Ik ben er echt niet goed in… of heb geen geduld dat kan ook!)

Fijn weekend iedereen!

http://www.juffrouwgans.nl

4 thoughts on “Van meisjeskamer naar tienerkamer..

  1. Meisjes van 11 worden groot en willen graag een andere slaapkamer. Zo ging dat hier ook deze zomer. De slaapkamer van je dochter is erg leuk geworden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s