Dingen waar ik gelukkig van word..

Door Daphne Deckers ben ik op dit idee gekomen.Enige Jaren terug las ik een hoofdstuk uit een van haar leuke boeken. En het hoofdstuk ging over “100 dingen die mij gelukkig maken”. En dat betreft niet de ‘grote dingen” zoals de liefde voor je man, kinderen en familie. Maar om de kleine dingen.

Ik ben er in 2012 aan begonnen. Om een lijst te maken waar ik blij van wordt. En die werk ik iedere jaar weer bij. Want ieder jaar komen daar weer nieuwe leuke kleine geniet momenten bij.

Het is voor mij leuk om het terug te lezen maar ik denk dat het voor mijn kinderen, later, ook leuk is om te lezen.

Deze lijst is van 2012 en de meeste dingen zijn hetzelfde gebleven maar er zijn ook weer dingen veranderd omdat je kinderen groter worden en daar je leven ook op aanpast. ( in 2012 waren mijn kinderen 3 en 5 jaar) 

Deze lijst is 2015/2016/2017 en dan zie je dat dingen echt veranderen( o.a meer tijd voor jezelf):


Daphne Decker had ook een lijst met dingen waar ze een hekel aan had/ heeft. Die ga ik ook zeker maken. 🙂 

http://www.juffrouwgans.nl 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s