Verjaardagfeestje

Vorige week vrijdag ging mijn zoon trakteren. Hij had de kaartjes gestempeld en was er helemaal moe van…. de rest was voor z’n moeder! :)Maar als het weer af is is het weer een grappig geheel. ( 30 zakjes plus 2 reserve!) hij vond het helemaal spannend en dat vind ik iedere keer ook een klein beetje.., slaat eigenlijk nergens op! Haha. ( party figuren op stok, @actionnederland 0, 69 cent per 12 stuks) http://www.juffrouwgans.nl


Natuurlijk hoort er bij een traktatie op school ook een juffen traktatie. En die juffen kunnen op een gegeven moment geen koekjes of cake meer zien. Dus kwam ik na lang denken en zoeken dit tegen. Een opblaasbare drankhouder! Grappig toch! Altijd handig in het zwembad of in bad! ( met slecht weer!)


Het verjaardagsfeestje is alweer een dagen voorbij. Dus de slingers werden weer opgeruimd en de ballonnen kapot geprikt zo ook de confetti ballonnen . Dat is toch ook een klein feestje voor de kids maar niet voor mij 🙂

http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s