Nog een tasje…

Bij naailes vragen ze al niet meer wat ik ga maken. 🙂  Het was ook totaal niet de bedoeling om een tasje te maken. ( kon even geen tasje meer zien) . Maar ik kwam mijn lievelings jeans tegen. Helemaal versleten… En daar moet toch iets van te maken zijn.  Zie hier het resultaat.:Het tasje gaat naar mijn dochter die er erg blij mee is. ( hoop ik!)

http://www.juffrouwgans.nl

2 thoughts on “Nog een tasje…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s