Robert Redford…

Ik ben in principe geen Robert Redford fan, hij is voor mijn tijd! ( klinkt jong als ik dat opschrijf 🙂 )Maar ik had maanden geleden een grote foto van hem gezien in een interieur en dat was echt cool. Dus heb ik een paar oude foto’s van Robert van het internet geplukt en laten afdrukken zodat hij kan pronken in mijn kaartenrek! Helemaal top!

http://www.juffrouwgans.nl

2 thoughts on “Robert Redford…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s