Goede voornemens…

Mijn eerste voornemen van vanochtend was weg brengen van mijn oude meuk wat overgebleven was van de rommelmarkt. En het tweede voornemen was : daarna direct naar huis. Geen “zooi” weer meenemen…Kijk; eerste voornemen goed gelukt, tweede voornemen niet… toch de kringloopwinkel ingegaan en wat kom ik tegen: een mooi fel blauw kaartenrek. ( voor 3,50) kan je niet laten staan!!! Maar waar moet hij staan? “Probleem” opgelost. Het kaartenrek staat te blinken in mijn zoon z’n kamer. Niet als kaartenrek houder maar als Donald Duck houder! Topper! 🙂 Iedereen blij!

http://www.juffrouwgans.nl 

2 thoughts on “Goede voornemens…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s