Een to do lijstje..

Iedere ochtend is bij ons hetzelfde liedje.. zit je lunchbox ,drinken en je koekje in je tas? Gymkleren, fruit? Vaak schreef ik het op een kladbriefje maar nu was ik het zo zat. Ik probeer het anders. Ze moeten het toch zelf doen. Dus ik heb aan mijn dochter gevraagd of ze een lijstje wilde maken en uitprinten. Deze heb ik gelamineerd en een beetje met confetti opgevrolijkt. Ik leg deze lijst bij de ontbijttafel, op hun borden. Waar de fel gele stickers voor staan is van toepassing. Vanochtend ging het al een stuk beter….. ( ik heb de schrijffouten van mijn dochter erin laten staan.. vond ik wel grappig!)Fijne zonnige dag iedereen!

http://www.juffrouwgans.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s