Een beetje troost..

Verleden jaar was ik samen met mijn dochter op een rommelmarkt georganiseerd door een kerk. En bij zo’n rommelmarkt kom je veel retro spullen tegen. Zo ook deze nooit gebruikte zakdoeken. ( zaten nog in de verpakking) Door het boek Kringloop Geluk van Ingrid Willenswaard (Ingthings ) wist ik wat ik met deze zakdoeken zou kunnen doen. Je kan de zakdoeken kado doen met een lief kaartje eraan. Voor iedereen die een extra steuntje in de rug kan gebruiken!( tuurlijk heb ik de zakdoeken gewassen en gestreken) grappig toch!!


http://www.juffrouwgans.nl 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s