Grote verrassing …. Big surprise….

Op kerstavond vieren mijn vriend en ik kerst maar dan alleen met z’n tweeen. Kindjes vroeg naar bed en wij gaan dan uitgebreid eten en drinken en ondertussen maken we de kadootjes, die we voor elkaar hebben gekocht, open.Dat zijn altijd super leuke en gezellige avonden. Alleen dit jaar bleef er nog een klein kadootje onder de boom liggen…. En deze was voor mij (ons)…Het kadootje was een reisgids van 100 % New York! Ik viel letterlijk van mijn stoel!! Wat geweldig is dat!!!

 
Mijn vriend en broer hadden dit bedacht en geregeld. Omdat wij ( mijn vriend en ik) 20 jaar bij elkaar zijn dit jaar en mijn schoonzus en broer 25 jaar. De mannnen hadden het zo geregeld dat wij 22 t/m 26 Feb. naar New York konden vertrekken en dat onze kinderen bij mijn schoonzus en broer en hun kids zouden logeren. Maar ook dat onze neefje en nichtje weer bij ons logeren in de meivakantie dit jaar. Zodat zij, mijn schoonzus en broer ook naar New York kunnen gaan. Is dit een gelweldig kado en super goed geregeld of niet?

 
Zo daar gingen we maandag 22 feb.om 9.15 uur met United Airlines op weg naar New York. Wat een heerlijke ervaring is het geworden. Super veel gezien en gedaan. Mooi hotel, met de Ferry langs Statue of Liberty en weer terug, Wallstreet, Columbus Circle, Top of the rock ( in de mist), Public Library, Fifth Avenue, Times square, Brooklyn Bridge, Radio City Hall, Grand Central Stationl, 9-11 Memorial/museum etc. te veel om allemaal op te noemen. Maar het mooiste van de reis was dat we daar met z’n tweeen waren. Heel bijzonder! Super mooie herinnering !Mister Good Weather : view hotelroom and standing before Radio City Hall. 

 Mister Good Weather on Wallstreet and on the free Ferry along de Statue of Liberty.Mister Good Weather on Times Square  and in the Public Library.


 Mister Good Weather said hello to Jimmy and Mister GW on the Top of the Rock ( in the rain and mist)


 Mister Good Weather  with behind him the Manhattan Bridge and standing  on Fifth Avenue .


 Mister  Good weather  in Grand Central Station and on coffee break.


 Mister Good Weather  in love with the Statue of  Liberty.  And  Mister  GW reports  for NBC  news.


 In bed with Mister Good Weather and standing before the Hard Rock  Cafe on the Times Square.


 Mister  Good Weather near by the Brooklyn Bridge . And you can call  Mister GW anytime.


 Another picture with the Manhattan  Bridge  ( on DUMBO) and Mister GW hang loose on the Ferry.

Het was in 1 woord : geweldig!

3 thoughts on “Grote verrassing …. Big surprise….

  1. Wow juffrouw Gans, je bent een bofkont. Ik moet erg lachen om je foto’s. Wij hebben tijdens een bezoek aan New York op bijna iedere foto de hoed van mijn man gefotografeerd. Maar dit is leuker!. Ik ga je volgen. Groet van Bertie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s