Hulp voor verdrietpiet!

Hulp voor verdrietpiet….Mijn kinderen en ook ik zitten weer helemaal in het verhaal van het sinterklaas journaal en gisteren hebben we ontdekt dat de verdrietpiet zo veel rommel maakt omdat hij z’n knuffel kwijt is…..

Na dit bericht zocht mijn dochter een knuffel uit haar “collectie” en heeft deze in een tas bij haar schoen gezet. Met de tekst: van Hilde voor de verdrietpiet ๐Ÿ’— De volgende ochtend vond mijn dochter een briefje in haar schoen. Met de tekst: lieve Hilde, wat lief van jou ย een knuffel te geven voor de verdrietpiet. Ik zal zorgen dat hij hem krijgt. Hij is er vast heel blij mee. Groetjes knalpiet.

Wat zal ik dit missen als ze volgend jaar niet meer gelooft… Nu extra genieten!

http://www.juffrouwgans.nl


ย ย 

3 thoughts on “Hulp voor verdrietpiet!

  1. Onze Pieten zijn de jus in het kuiltje van de stamppot van ons leven. Juist omdat wij het ook zijn.
    Dat doe je goed! Mijn jongste is 10 en het is al weer afgelopen. Maar vanavond mogen alle mannen hier in huis (van 10 tot 17) hun schoen zetten ๐Ÿ™‚ Ik heb trouwens ook nog wat kadootjes voor mezelf liggen, hahaha ๐Ÿ˜‰

  2. Wij kijken ook Sinterklaasjournaal en natuurlijk hebben wij het ook met verdrietpiet te doen. Wat lief dat Hilde haar knuffel geeft!!!
    Ik vind het hele sinterklaasgebeuren zo gezellig!

  3. Hi Alet, beetje druk gehad om gelijk te antwoorden.. maar ik vind het ook een super gezellige tijd. Beetje druk dat wel. De knuffel staat nu op zolder maar vanavond zet ik de knuffel weer bij haar schoen met een bedankbriefje van verdrietpiet erbij. Leuk dat jullie het sinterklaasjournaal ook volgen daar zo ver weg in Frankrijk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s