Leuk idee voor een kadootje…

Leuk idee voor een kadootje..Ik zocht nog een leuk kadootje voor mijn dochter. ( wordt 9 jaar) Een beginnende tiener die niet meer zo gek is van speelgoed maar meer fan is van Tina ( tijdschrift) en One Direction

Ik kwam dit tasje tegen bij de Action ( 3,99 euro) en ik heb er een ster opgenaaid. Oorspronkelijk was de ster bedoeld voor een kniestuk maar zo is hij veel leuker! De ster en het tasje! Ik hoop dat mijn dochter dat ook vindt!    www.juffrouwgans.nl

   
 

2 thoughts on “Leuk idee voor een kadootje…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s