Verlanglijstje..

Mijn dochter wordt deze maand 9 jaar. Ze heeft er vanaf begin augustus al zin in! Een beetje overdreven misschien maar ze kan niet wachten om haar feestje te vieren. Maar de kado’s zijn ook belangrijk dus heeft ze een mooie verlanglijst gemaakt. (Het bestaat uit 3 delen maar de eerste was een eye opener!) Ik dacht de wensen van mijn dochter te weten.. Lego friends, playmobile, knutsel spullen etc. Maar dat is voorbij…. ze wil een dekbedovertrek van Mainstreet plus CD een trendy girl rugtas en een make-up koffer! Haha wat een ommekeer! Een echte tiener wordt ze, dat meisje van mij! http://www.juffrouwgans.nl

  

4 thoughts on “Verlanglijstje..

  1. Wat leuk, kleine meisjes worden groot 😉 Onze jongste zoon is afgelopen zomer 9 geworden en kreeg voor zijn verjaardag een echte stoere jongenskamer… ja,ja we kunnen er echt niet meer omheen dat ze groter worden 🙂

  2. Zo’n mooi briefje van een meisje dat weet wat ze wil!
    Dat privejet vliegtuig spreekt ook tot de verbeelding 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s