Op naar de rommelmarkt….

3 weken geleden besloot ik om op de rommelmarkt te gaan staan. Ik had zoveel spulletjes op zolder staan die ” te klein of onbenullig” waren om op marktplaats te zetten ivm verzendkosten etc.  Het moment dat ik de kraam gehuurd had begon ‘ het winkeltje gevoel’ te borrelen. Ik had wel een paar pieppoppen daar en nog een retro kinderwagen op zolder. Een Tonka auto in de schuur en een paar,   nauwlijks gedragen , Camper laarzen in de kast. En voordat ik het wist had ik  een kamer vol spullen staan en was ik prijskaarten aan het  maken en stickers aan het plakken. Vintage stoffen aan het opvouwen en met lint verpakken  en oude puzzels checken of ze nog compleet zijn.Het was een 3 weken project maar ik ben er klaar voor en heb er onzettend veel zin in!!

( Rommelmarkt; a.s zaterdag op viegveld Valkenburg zh. Vanaf 9 uur s’morgens tot 16.00 uur s’ middags)

 

Mijn ‘assortiment’ bestaat uit o.a wat ik hier boven heb afgebeeld maar dat is slechts een fractie ervan! Haha 
http://www.juffrouwgans.nl

3 thoughts on “Op naar de rommelmarkt….

  1. Oh wat erg, dat is 2,5 uur met de auto of meer dan 4 uur met de trein voor mij šŸ˜¦
    Mooie spulletjes heb je en eigenlijk heb ik genoeg. Het is zo leuk allemaal en inspirerend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s