Happy prikbord!

Dat is alweer lang geleden dat ik weer iets geplaatst heb. De laatste 2 weken was er hier schoolvakantie en dan gebeurt er van alles,superleuk weliswaar,maar dan schiet mijn blog er een beetje bij in! Gelukkig heb ik nu de tijd weer voor mezelf!

Ik heb verleden week een groot prikbord op de kop weten te tikken in een kringloopwinkel! Super! Mijn moederdagkado/ tekeningen kunnen er goed op, postertjes van de scheurkalender van de Flow maar ook het lieve briefje van mijn dochter aan haar vader ( toen gauw in z’n koffer verstopt voordat hij naar America ging) maar toen hij weer thuis kwam hebben we het briefje ook op het bord geprikt!

Leuk toch?

 www.juffrouwgans.nl

   
       

2 thoughts on “Happy prikbord!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s