Mijn dochter wil in de Tina

Dit weekend zijn we lekker naar Zeeland geweest. Lekker niets. Prachtig huisje, mooi natuur, zingende vogeltjes en prachtig weer. ( behalve de zondag) We hebben o.a mosselen en schelpen gezocht. En toen we vandaag thuis kwamen en mijn dochter de schelpen/mossels uitpakte had ze een plan. (Daar liep ze al enige tijd mee: Ik wil in de Tina!)  Ze vormde met de schelpen het woord Tina,we maakte er een foto van en hebben het verstuurd naar de Tina  met het onderstaande berichtje. Nu afwachten….

Dit weekend ben ik (Hilde) met mijn broertje Wouter en mijn papa en mamma naar Zeeland geweest. Was erg leuk! We hebben veel dingen gedaan waaronder mosselen en schelpen zoeken.

Zie de foto voor het resultaat!
Ik wil alleen nog zeggen dat ik een grote fan ben van Tina , dikke zoenen Hilde

http://www.juffrouwgans.nl

  

3 thoughts on “Mijn dochter wil in de Tina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s