Van boxkleed tot schortje

Ruim een jaar geleden heb ik twee schortjes gemaakt van twee boxkleden. Het schortje voor mijn dochter heb ik al op mijn blog gezet maar het schortje voor mijn zoontje niet. En nu is de tijd aangebroken dat hij het niet meer gaat gebruiken want hij is daar veelste groot voor zegt hij zelf. Dus maar gauw een foto ervan genomen.  ๐Ÿ™‚  www.juffrouwgans.nl 

 

3 thoughts on “Van boxkleed tot schortje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s