Lief berichtje…

Gisteravond had ik een aanvaring met mijn dochtertje. (Beide moe , einde van de dag). Maar voordat ze naar bed ging kreeg ik dit kleine briefje van haar! Zo zoet! Ik zal de vertaling erbij zetten: sorry lieve mama, mag ik wat zeggen  draai om. Heel erg sorry mama!

   

 

9 thoughts on “Lief berichtje…

  1. Nooooh… wat lief!
    Sowieso zijn kinderbriefjes erg lief, ik bracht mijn dochtertje een keer naar bed en toen ik de woonkamer in kwam lag er een briefje van mijn zoontje (7jr) ‘mam, ik ben niet weg hoor, ik lig alvast in bed’
    Maar…deze ‘sorry’ is wel heel vertederend!

  2. Noooh… wat lief!
    Sowieso zijn kinderbriefjes vertederend.. ik bracht mijn dochter een keer naar bed en toen ik de woonkamer in liep lag er een post in van mijn zoontje (7jr) ‘Mam, ik ben niet weg hoor, ik lig alvast in bed’

    Maar.. deze ‘sorry’ is wel heel erg hartverwarmend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s