Van favouriete jeans tot lief tasje. From favorite jeans to a sweet bag

20140728-211322-76402638.jpg
Mijn favoriete jeans was kapot en versleten. Maar ik kon er geen afscheid van nemen. Dus het slingerde door het huis. Vandaag was ik het zat. Ik heb de schaar erin gezet en er een leuk tasje van gemaakt. De tas hengsel/ketting van het tasje was van een oude ceintuur van mij. Grappig toch? M’n dochter heeft het tasje gelijk ingepikt… http://www.juffrouwgans.nl

My favorite jeans was broken and worn out. But I could not throw it away. So it meandered through the house. Today I was fet up. I put the scissors in the jeans and made a nice bag of it. The bag chain was an old belt of mine. Aint it funny? My daughter has snapped up the bag right away.
http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s