Klein cadeautje…. Small gift….

20140716-200907-72547383.jpg
Soms is het moeilijk om een klein cadeautje te kopen voor iemand. In dit geval voor de juffen. Het is het einde van het schooljaar en dan wil je de docent graag bedanken. Een schoolmoeder had een super goed idee om de cadeautjes bij ‘Huis van Elke’ te kopen.Dat zag er zo leuk uit dat ik het stiekem ook heb gedaan.( we hebben wel verschillende juffen!) Het is leuk om cadeautjes te krijgen maar zeker in dit geval is het ook super leuk om cadeautjes te geven!

Huis van Elke, rijnstraat 32-A in Katwijk
http://www.huisvanelke.nl

http://www.juffrouwgans.nl

Sometimes it’s hard to buy for someone a small gift. In this case, for the teachers. It’s the end of the school year and you would like to thank the teacher. A friend had a super good idea to buy the presents at ‘Huis van Elke’. It looked so nice that I‘ve done it secretly to. (We do have different teachers!) It’s nice to get gifts, but especially in this case it’s also super fun to give presents.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s