Retro tafeltje. Retro Table.

20140701-172000-62400052.jpg
Het kindertafeltje was toen ik deze kocht erg gehavend! Maar door het goed schoon te maken,te bekleden met een retro plastic stofje( oud boxkleed) en een mooi sierbandje er omheen, is het echt een schatje geworden. Mijn dochtertje heeft er veel plezier van gehad. Inmiddels is dit tafeltje ingeruild voor een echt bureau! Helaas….www.juffrouwgans.nl

The children’s table was when I bought it very battered! But by making, coating them with a retro plastic fabric (old duvet) and a nice ornamental band around it, clean it, it really became a sweetheart. My daughter has had a lot of fun. This table has now been exchanged for a real desk! Unfortunately …. http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s