Nu even niet! Not now!

20140630-104719-38839691.jpg
Borduren is een gewoon kwestie van tellen.Iedereen kan het! Het resultaat in een oud lijstje plaatsen en een mooi kunstwerkje is geboren!Super makkelijk en leuk om te doen. http://www.juffrouwgans.nl. Diverse gratis borduurpatronen op internet te verkrijgen. ( patroon Julie Jackson)

Embroidery is just a matter of counting. Everybody can do it! Put the result in an old list  and a beautiful work of art is born! Super easy and fun to do. http://www.juffrouwgans.nl. Obtain several free embroidery patterns on the Internet (Pattern Julie Jackson)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s