Don’t hurry be happy!

20140626-133011-48611026.jpg
Was een uitprobeersel maar is best grappig! Ik heb met een witte glasstift (kantoorboekhandel) een tekst op een plastic plaatje geschreven. ( kan ook op je raam of glazen kastdeur) Heel gemakkelijk en super leuk om te doen. Ben je de tekst zat haal je het met een vochtige doek weg. http://www.juffrouwgans.nl

It was a try out but it turned a funny thing! I wrote with a white pin (stationer) text on a plastic plate (Also on your window or glass cabinet door) Very easy and super fun to do. AYou want to change the text, you take it away with a damp cloth. http://www.juffrouwgans.n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s