Vrolijk tasje. Nice bag.

20140625-112102-40862365.jpg
Versleten plastic shoppingbags of een tafelkleed die kapot is of niet meer leuk kan je altijd nog recyclen.In dit geval,maak er een leuk tasje van. Een leuk patroon haal je zo van internet af. Voordeel met werken van plastic is dat het makkelijk materiaal is , qua stevigheid, knippen en niet raffelen. Mijn patroon heb ik uit het boekje “Toffe tasjes” van Céline Dupuy.
Veel plezier!
http://www.juffrouwgans.nl

Worn plastic shopping bags or a tablecloth that is broken or no longer fun you can always recyclen.In this case, make a nice bag of it. You can search on internet for a nice pattern.The advantage of working with plastic is that it is easy material, in terms of strength, cut and not cut corners. My pattern I have from the book Cool bagsCeline Dupuy.
Have fun!
http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s