Schilderij van retro stof. Painting of retro fabric.

20140617-141506-51306344.jpg
Twee leuke retro stoffen en een leuk figuurtje uitzoeken. Ik heb het op de computer gedaan, uitgeprint en over getrokken op vliesofix ( stoffenwinkel, een soort plakpapier). Daarna (de tekening )het vliesofix strijken op een stof. Af laten koelen. Uitknippen en strijken op de stof die je over het canvas doek gaat spannen. Ik heb voor extra accent de applicatie ( figuurtje) genaaid op de stof. Nu kan je de stof over het canvas doek spannen/nieten.
Leuk schilderijtje in een kinderkamer/babykamer.
http://www.juffrouwgans.nl

Two cute retro fabrics and pick a nice image from internet or child books. I’ve done it on the computer, printed and drawn on vliesofix (fabrics, a kind of paste paper). Then (the drawing) the vliesofix iron on fabric. Allow to cool. Cut out and iron on the fabric you are going to tighten. Across the canvas I have extra accent the application (figure) sewn onto the fabric. Now you can see the fabric on the canvas stretched / stapled.
Nice canvas in a nursery / baby room.
http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s