Nieuwe lamp voor stoere jongenskamer. New lamp for boys room.

20140605-131457-47697288.jpg
Mijn zoontje vond zijn kamer niet stoer maar meer baby. En eigenlijk had hij wel gelijk. De kamer is hetzelfde gebleven maar de accessoires heb ik onder handen genomen. Ik ben begonnen bij de lamp. Van deze lamp (Nymo van Ikea) is de stof/kap los, zodat je deze makkelijk kan bekleden . Met spray lijm(Action) goed en gelijkmatig spuiten,een leuk stofje erop en klaar ben je. Het metalen frame ( van de lamp) klik je vast aan de stof/kap en een nieuwe lamp met jouw gekozen stof/print is geboren!
http://www.juffrouwgans.nl

My son liked his room but is was not tough but more for babies. And he really was right. The room has remained the same but the accessories I have taken care of. I started at the lamp. This lamp (Nymo from Ikea) is the substance / hood release, so you can hold it. Easy with spray adhesive (Action) well and evenly spray a nice fabric on it, and you’re done. The metal frame (of the lamp) click onto the fabric / hood and a new lamp with your chosen fabric / print is born!
http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s