Van fietstas tot lunchbox

 

20140511-133124.jpg

Ik had enige tijd geleden een fietstas gekocht voor mijn dochter maar de fietstas paste niet op haar fiets. Zodoende heb ik van 1 tas ,van deze fietstas , een schooltas gemaakt. ( zie mijn vorige post). Van de tweede tas heb ik een zakje gemaakt voor school. Om een pakje drinken en fruit in te doen.

http://www.juffrouwgans.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s